<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспортвсі новини дня
Політика
Україна
31.07.2022 593

Не встигли повоювати: ЗСУ знищили роту окупантів, яку щойно передислокували на Херсонщину

У Херсонській області ЗСУ "мінуснули" роту окупантів, яка щойно прибула з російського Іваново.

805591c2974f1364704daaa41131d05b_31.07.22

Її "накрили" артилерійським вогнем. Пише ТСН. 

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

Командування ЗС РФ не встигає компенсувати втрати серед особового складу в Херсонській області.

"Незважаючи на очевидну небезпеку бути відрізаними на правому березі Дніпра, командування ЗС РФ продовжує перекидати людей та техніку в Херсонську та Миколаївську області з інших напрямків. Проте втрати серед особового складу в цьому регіоні зростають швидше, ніж встигають доправляти нові сили (у зв'язку з руйнуванням Антонівського мосту переміщення утруднене)", - зазначив журналіст.

За його інформацією, тільки передислокована в район Херсона цього тижня рота зі складу 98 повітряно-десантної дивізії (в/ч 65451, Іваново) була накрита артилерійським вогнем ЗС України. Внаслідок удару загинуло 8 військовослужбовців (зокрема й командир роти) та поранено понад 14 осіб.

Нагадаємо, що у Харківській області українські захисники вдало пішли у контрнаступ. В результаті ЗСУ трохи "прорідили" ряди мотострілецького полку, а точніше - знищили цілу ворожу роту.

Оценка материала:

5.00 / 3
Не встигли повоювати: ЗСУ знищили роту окупантів, яку щойно передислокували на Херсонщину 5.00 5 3
Політика / Україна
31.07.2022 593
Еще материалы раздела «Україна»