<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Україна
31.07.2022 640

Деокупація Криму буде ефективнішою: в Україні відповіли РФ на звинувачення у вчиненні вибуху в Севастополі

Удар по окупованому Криму чи чергова провокація російських пропагандистів.

aba4cf5077616fb75d2abae2785a56c0_31.07.22

Кілька годин тому в кремлівських засобах інформації заявили, що у Севастополі рано-вранці у двір штабу Чорноморського флоту прилетів бойовий дрон і пролунав вибух, йдеться в ТСН.

Також повідомляють, що п’ятеро окупантів звернулось по допомогу до лікарів, а святкові заходи, які мали відбуватись вдень у Севастополі, скасували.

Район навколо штабу перекрили поліетиленовою стрічкою, там працюють слідчі. На фотографіях з місця події видно розбите скло, але вікна цілі. ФСБівці вже звинуватили в усьому Збройні сили України. Однак в Україні кажуть про протилежне. Керівник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук уже назвав ці заяви рашистів - провокацією.

«Деокупація українського Криму та всіх українських місць у тимчасово окупованому Криму точно відбуватиметься зовсім інакше та з набагато більшою ефективністю. Наразі впевнений, що це чергова провокація російської сторони. Тим більше на фоні тих жахливих повідомлень, які приходять до нас щодня. Підрозділ інформаційно-психологічний спецоперацій РФ дуже часто використовують цей прийом – інформаційне алібі» - заявив він.

Нагадаємо, що у Криму жителі стали непокоїтися через бойові дії, які можливі на території пів острова. До кримчан прийшло розуміння того, що загроза війни стає реальністю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Деокупація Криму буде ефективнішою: в Україні відповіли РФ на звинувачення у вчиненні вибуху в Севастополі 5.00 5 2
Політика / Україна
31.07.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»