<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
01.08.2022 804

Живе на розкішній віллі: стало відомо, де Путін переховує свою коханку Аліну Кабаєву

Ще місяць тому в західній пресі з'явилася інформація про те, що Путін придбав своїй коханці та матері своїх дітей Аліні Кабаєвій нерухомість у Туреччині.

33f53b69e92fe760dae7848cff0c1a9a_01.08.22

Видання Daily Mail тоді повідомляло, що ізраїльський бізнесмен російського походження Леонід Невзлін, який є колишнім співвласником розореного кремлем нафтового гіганта ЮКОСу і, відповідно, одним з головних ворогів Путіна, до якого в нього особисті рахунки, розповів, що нещодавно у Аліни Кабаєвої з'явилося два розкішних будинки в Туреччині. Нерухомість була оформлена в Туреччині через посередника та близького помічника президента країни Реджепа Ердогана. Пише ТСН. 

А днями колишній однокурсник та радянський розвідник Юрій Швець у своєму черговому відео на YouTube заявив, що достовірні джерела розповіли йому про те, що Аліна Кабаєва справді придбала віллу у Туреччині та живе зараз там.

Нагадаємо, раніше багато хто думав, що Кабаєва ховається в Європі. Але також бачили ексспортсменку на деяких заходах у Москві та Сочі. Весною коханка фюрера з'явилася на фестивалі художньої гімнастики "Аліна", який відбувся у московському спорткомплексі "ВТБ Арена". А на початку літа Аліна відвідала тренувальні збори в Сочі, організовані її благодійним фондом.

До цього у ЗМІ активно обговорювали, що спортсменка живе у Швейцарії з дітьми.

Оценка материала:

5.00 / 1
Живе на розкішній віллі: стало відомо, де Путін переховує свою коханку Аліну Кабаєву 5.00 5 1
Політика / Світ
01.08.2022 804
Еще материалы раздела «Світ»