НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2022 491

Ошуканством селять у Генічеську: російських окупантів не пускають на ротацію до Криму, "бо повтікають"

У Херсонській області командування боїться відпускати особовий склад на територію окупованого Криму.

24b588dd0f46c5f2104b3fb129845ba0_02.08.22

Все тому, що бояться, що вояки накивають п'ятками з армії. Пише ТСН. 

Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

"Замість обіцяної ротації, російських військових ізолюють у Генічеську. Пересування росіян фіксують не тільки в бік Херсона, але й в Крим. Але туди вони не доїжджають. Їх розміщують на базах Арабатської стрілки в Генічеському районі. Там дають відпочити декілька тижнів і знову в бій, бо якщо дозволять поїхати в Крим — військові повтікають. Стан останніх надзвичайно деморалізований, тому щоб не допустити дезертирства їх обманом селять в Генічеську", — розповів Хлань.

Нагадаємо, що Росія перекидає війська зі сходу на південь України, щоб наступати на Херсонську обласну столицю та Запорізьку область. Пересування російських військ стало відповіддю на оголошений Україною контрнаступ зі звільнення південних окупованих областей Херсонщини та Запоріжжя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ошуканством селять у Генічеську: російських окупантів не пускають на ротацію до Криму, "бо повтікають" 5.00 5 2
Політика / Україна
02.08.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»