НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2022 686

"Українська армія - найсильніша у світі": бойовик "ДНР" розповідає матері, як росіяни воюють проти ЗСУ

СБУ перехопила розмову, на якій бойовик "ДНР" розповідає своїй матері про роботу ЗСУ.

Він переконує одурманену пропагандою матір, що "українська армія - найсильніша у світі". Пише ТСН. 

Про це йдеться у розмові загарбника з жінкою, яку перехопила СБУ.

Бойовик "ДНР" розповідає, що він захоплюється ЗСУ та каже, що українські захисники знищують цілі ворожі батальйони. А якщо росіяни починають наступати, то це призводить до величезних втрат.

"Українська армія - це найсильніша у світі армія. Вони навіть росіян не бояться. Нікого", - каже бойовик "ДНР" з Донецька.

Його мати, яка надивилась програм російських пропагандистів, стверджує, що це - брехня. На це зрадник їй відповідає, що їм "росіяни розповідають казки".

"Ти втрати взагалі бачила? Вам правди не кажуть, вам казки розповідають", - каже загарбник.

Окупант зізнається, що якщо росіяни йдуть у наступ, то ЗСУ "кладуть" їх цілими батальйонами та полками.

Нагадаємо, російський окупант у перехопленій розмові бідкається на погане ставлення його керівництва до особового складу. Його мати ж натомість розповідає своєму сину наративи російської пропаганди та переконує його, що "РФ перемагає".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Українська армія - найсильніша у світі": бойовик "ДНР" розповідає матері, як росіяни воюють проти ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
02.08.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»