<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.08.2022 597

Чи доведеться платити двічі? З'явилося важливе уточнення про роботу транспорту у Києві при тривозі

Киянам не доведеться платити двічі за проїзд після відбою повітряної тривоги, під час якої транспорт в Києві не буде працювати.

imgonline_com_ua_resize_gc6jkhktr6s_650x410_02.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на КМДА.

"Трамваї після отримання сигналу про повітряну тривогу довозитимуть пасажирів до найближчої зупинки, автобуси та тролейбуси - до найближчої зупинки або розширення проїжджої частини - "кишень", - йдеться в повідомленні.

Після відбою тривоги водій чекатиме пасажирів протягом 10 хвилин.

"Пасажири, які за цей час не встигнуть повернутися до транспортного засобу, зможуть скористатися наступним. Сплачувати за проїзд повторно не треба в обох випадках. Контролери будуть попереджені про це та отримають відповідні інструкції", - додали в міській адміністрації.

Про нововведення та правила роботи транспорту, магазинів та ТРЦ Києва під час тривоги, а також карта укриттів - у матеріалі РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи доведеться платити двічі? З'явилося важливе уточнення про роботу транспорту у Києві при тривозі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
02.08.2022 597
Еще материалы раздела «Столиця»