НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2022 820

Які міста опиняться під загрозою, якщо ЗСУ втратять Бахмут: військовий експерт пояснив

Якщо українські військові втратять Бахмут - це стане загрозою для Краматорська, Слов’янська та Донецького напрямку.

50d65284ec4467a755555919c985f7e5_02.08.22

Краматорськ, Слов’янськ та Донецький напрямок опиняться під загрозою, якщо українські військові втратять Бахмут. Вогнева перевага у окупантів вже не така активна, як була кілька місяців тому. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю “Громадському” розповів заступник командувача військ оперативного командування "Північ" Сухопутних військ ЗСУ, бригадний генерал Дмитро Красильников.

“По Бахмуту – я боюсь давати якісь оцінки, але вважаю, що все ж таки Бахмут, Соледар та Сіверськ потрібно утримувати. Все, що зараз там відбувається, дало можливість нашим військовослужбовцям, нашим підрозділам провести певні перегрупування і посилити оборону на даних напрямках. І враховуючи, що вогнева перевага уже не така панівна у противника, як вона була раніше, то є у мене велика доля надії, що все ж таки нам вдається утримати і Бахмут, Соледар та Сіверськ”, - розповів Дмитро Красильников.

Він також додав, що захоплення будь-якого міста з цих трьох відкриє противнику дорогу на Слов’янськ та Краматорськ.

“І знову ж таки, захоплення Бахмуту уже створює загрозу для нашого Донецького угруповання”, - підкреслив військовий.

Нагадаємо, що окупанти відкрили на Запоріжжі рекрутинговий центр для колаборантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які міста опиняться під загрозою, якщо ЗСУ втратять Бахмут: військовий експерт пояснив 5.00 5 2
Політика / Україна
02.08.2022 820
Еще материалы раздела «Україна»