<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.08.2022 861

У жакеті-сорочці і в елегантних сережках: Олена Зеленська показала нові знімки в Instagram

Перша леді України опублікувала фото з підписання двостороннього Меморандуму про взаєморозуміння з ЮНІСЕФ.

cc717125bcb69b93db438ab7150b8fe6_03.08.22

Олена Зеленська підписала Меморандум про взаєморозуміння з Представництвом Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши світлини з події. Пише ТСН. 

"Це важливий момент нашої співпраці, що тривала й до війни. Тепер ми об’єднали зусилля, щоб діти й молодь, особливо з уразливих груп, якомога менше відчували на собі її вплив.

Основні сфери нашої співпраці:

Разом розповідатимемо світові, як війна забирає дитинство в наших дітей. Щоб кожен розумів: Росія порушує в Україні всі міжнародні конвенції про права дитини.

Впроваджуватимемо Національну програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, щоб уже зараз боротися з травмами, яких завдає війна.

Створюватимемо безбар'єрне середовище для дітей, щоб кожна дитина в Україні була повноцінним членом суспільства.

Сприятимемо поліпшенню доступу та якості навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти в Україні, зокрема шляхом покращення якості харчування", - написала перша леді у дописі.

Одним із елементів співпраці в межах Меморандуму буде кампанія "Спільно до навчання", яку ЮНІСЕФ запускає напередодні навчального року разом з Міністерством освіти і науки та іншими органами влади за підтримки першої леді. Ініціатива міститиме кілька компонентів: безпека освітнього простору, зокрема облаштування бомбосховищ, активності в укриттях, інструкції для вчителів і навчання з мінної безпеки, а також психосоціальна підтримка, залучення й розвиток молоді.

Це важливо для всіх: батьків, дітей, учителів та адміністрацій шкіл. Адже юним українцям необхідно вчитися. Освітній процес також допомагає їм підтримувати ментальне, фізичне здоров’я та психосоціальний розвиток. Дорослі разом із дітьми мають змогу обрати формат навчання в новому році: онлайн, офлайн чи комбіноване. Однак питання освіти має залишатися пріоритетом для кожної дитини.

На заході Зеленська постала у світлому жакеті-сорочці із накладними клапанами, ґудзиками і тканинним поясом на талії.

Аутфіт перша леді доповнила акуратним укладанням, макіяжем з акцентом на очах і елегантними сережками.

Нагадаємо, Зеленська дала інтерв'ю ВВС. Вона розповіла про другий Саміт перших леді та джентльменів, який відбувся у Києві.

Оценка материала:

5.00 / 2
У жакеті-сорочці і в елегантних сережках: Олена Зеленська показала нові знімки в Instagram 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.08.2022 861
Еще материалы раздела «Суспільство»