<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Росія
03.08.2022 656

Ці руки нічого не писали: у Медведєва заперечують, що то він опублікував ахінею про Казахстан та Грузію

Пост експрезидента РФ Дмитра Медвєдєва про Казахстан і Грузію викликав обурення в суспільстві.

1bd9497b689b2c4825514e999f59bcb9_03.08.22

В оточенні Медведєва почали заперечувати, що то саме він розмістив публікацію. Пише ТСН. 

Про це заявив помічник заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва.

За його словами, опублікований ним пост у соцмережі "ВКонтакте" про Грузію та Казахстан написав не колишній прем'єр, а ті, хто зламав його обліковий запис. Він додав, що останнє повідомлення, опубліковане Медведєвим, було про ВМФ, а з тими, хто написав повідомлення "нібито від колишнього прем'єра", розбереться адміністрація соцмережі та відповідні органи.

Через 10 хвилин пост було видалено.

Слід нагадати, що у публікації Медведєва (чи когось іншого)) йшлося про те, що Кахахстан - штучно створена країна, а Грузії не існувало на початку XIX століття. Також у пості зазначалося, що з "парадами суверенітетів" настав час закінчувати.

Нагадаємо, що послужник російського диктатора Путіна Дмитро Медведєв зробив чергову безглузду заяву у стилі кремлівської пропаганди. Слуга Кремля почав нав'язувати думку, що мовляв, Росія досягне "миру лише на своїх умовах".

Оценка материала:

5.00 / 1
Ці руки нічого не писали: у Медведєва заперечують, що то він опублікував ахінею про Казахстан та Грузію 5.00 5 1
Політика / Росія
03.08.2022 656
Еще материалы раздела «Росія»