НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Світ
03.08.2022 788

"Придністров'я готує референдум, але нехай готується до капітуляції": Клімкін розповів про плани РФ

Напередодні в Державній думі заявили, що "бажання" невизнаного Придністров'я увійти до складу Росії треба розглядати серйозно.

Влада РФ у Придністров'ї хоче оголосити черговий фейковий референдум і проголосити "російське майбутнє".

Про це розповів колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін під час інтерв’ю в рамках проєкту "Розмови про важливе" на ТСН.ua.

"Вони ж хочуть оголосити черговий фейковий референдум у Придністров'ї і сказати: "Так ось наше майбутнє - в Росії". Але це в них не вийде. Хай готуються до розумної, цивілізованої капітуляції", - сказав Клімкін.

Нагадаємо, в ДПСУ показали відео, як готові зустрічати ворога у разі ймовірного наступу російських військ з так званого Придністров'я.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Придністров'я готує референдум, але нехай готується до капітуляції": Клімкін розповів про плани РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
03.08.2022 788
Еще материалы раздела «Світ»