<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Політика
Росія
03.08.2022 593

У РФ злякалися визнання її державою-терористкою і почали погрожувати США "наслідками"

Речниця МЗС РФ Марія Захарова зробила чергову абсурдну заяву. Цього разу представниця російського відомства пригрозила США "наслідками", якщо Штати офіційно визнають Росію державою-спонсоркою тероризму.

Захарова лякає Штати тим, що мовляв Кремль розірве дипломатичні відносини з Америкою. Пише ТСН. 

Про це вона заявила на брифінгу 2 серпня, повідомляють пропагандистські ЗМІ.

"Наївні. Забуваються, що будь-яка дія породжує протидію. І логічним результатом такого кроку може стати і розрив дипломатичних відносин, за яким Вашингтон ризикує остаточно перетнути точку неповернення з усіма наслідками. І це у Вашингтоні повинні чудово розуміти", – висловилася вона.

Крім того, Захарова намагалася переконати, що мовляв Росії байдуже на відносини зі США.

"Побачимо, у що в результаті виллється ініціатива американської законодавчої влади. Коли спікерка, яка літає, повернеться (Ненсі Пелосі, яка може відвідати Тайвань. – Ред.). Ми готові до будь-якого розвитку ситуації, і якщо у Вашингтоні вирішать піти на повну зупинку у взаємодії з Москвою, ми переживемо. У цьому не повинно бути жодних сумнівів", – додала вона.

Слід зауважити, що Держдепартамент США може визнати Росію державою-спонсоркою тероризму через її злочини в Чечні, Грузії, Сирії та Україні й вбивства Росією "незліченної безлічі невинних чоловіків, жінок і дітей".

Оценка материала:

5.00 / 1
У РФ злякалися визнання її державою-терористкою і почали погрожувати США "наслідками" 5.00 5 1
Політика / Росія
03.08.2022 593
Еще материалы раздела «Росія»