<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
03.08.2022 399

Кулеба підписав подання на призначення генпрокурорки Венедіктової послом у Швейцарії

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба підписав подання президенту на призначення колишньої генеральної прокурорки Ірини Венедіктової послом у Швейцарії.

Про це він повідомив у інтервʼю Укрінформу.

"Так, я підписав подання на призначення пані Венедіктової", – сказав він.

Про те, що Венедіктова після звільнення може бути призначеною послом у Швейцарії, джерела повідомили 19 липня. На можливість отримання нею дипломатичної посади після голосування за відставку Венедіктової натякав і голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Він сказав, що вона "залишається в команді", а "її досвід послужить державі на новому місці, яке потребує посилення фаховими менеджерами та правниками".

Послом України в Швецарії нині є Артем Рибченко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба підписав подання на призначення генпрокурорки Венедіктової послом у Швейцарії 5.00 5 2
Політика / Україна
03.08.2022 399
Еще материалы раздела «Україна»