<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Політика
Європа
03.08.2022 399

Франція заповнила сховища газу на 80%

Французька міністерка енергетичного переходу Аньєс Паньє-Рюнаше оголосила, що сховища газу в країні заповнені на 80%, а до 1 листопада планується заповнити їх до 100%.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу CNews, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми сьогодні досягли 80% заповнення наших стратегічних запасів газу, ми випереджаємо заплановані терміни. Це означає, що ми заповнимо їх до 1 листопада, і це була наша мета", - повідомила міністерка.

При цьому вона закликала французів - особливо "найбільших гравців" - скорочувати споживання газу та електрики, оскільки "обидві системи взаємопов'язані".

Оценка материала:

5.00 / 2
Франція заповнила сховища газу на 80% 5.00 5 2
Політика / Європа
03.08.2022 399
Еще материалы раздела «Європа»