<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
04.08.2022 505

А як же новенька LADA без подушок безпеки: в РФ стали значно активніше цікавитися вживаними авто

У Росії суттєво збільшився попит на машини з пробігом.

8c60c00340c021b7f0f561fb0f866734_04.08.22

Так, за інформацією експертів, у липні ціни на старі автомобілі зросли в середньому на 3,5%. Тоді як упродовж попередніх трьох місяців падали.

Про це повідомляє "Автоцентр". Пише ТСН. 

Як зазначається, у липні попит на авто з пробігом зріс на 6%, а продаж порівняно з червнем збільшилися на 2,5%. Водночас пропозиція зменшилася на 9%, що опосередковано вказує на те, що росіяни не поспішають розлучатися зі своїми автомобілями.

Тож, як бачимо, росіянам краще якась іномарка загніваючого Заходу, ніж новенька, але "спрощена" LADA Granta без подушок безпеки та ABS.

Найчастіше в липні 2022 року росіяни купували вживані LADA Priora, Toyota Corolla, KIA Rio та Hyundai Solaris. За останній місяць ці моделі здорожчали у середньому на 3–4%.

Очікується, що восени цінники на автомобільний "секондхенд" у Росії тільки зростатимуть.

За прогнозами, ситуація з новими автомобілями покращиться лише до кінця цього чи на початку наступного року. І то завдяки "паралельному" імпорту, а не за рахунок поновлення власного виробництва.

Оценка материала:

5.00 / 2
А як же новенька LADA без подушок безпеки: в РФ стали значно активніше цікавитися вживаними авто 5.00 5 2
Політика / Росія
04.08.2022 505
Еще материалы раздела «Росія»