<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.08.2022 3943

Синоптик попередила водіїв про небезпеку: що буде з погодою

За словами синоптика Наталки Діденко, найближчим часом на погоду в Україні впливатиме циклон.

4 серпня через діяльність старіючого циклону в більшості областей України місцями пройдуть короткочасні дощі, на Лівобережжі - з грозами. Вночі та ранкові часи очікуються тумани, тому водіям слід бути обережними. Пише УНІАН. 

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Через теперішню високу вологість частішають нічні та ранкові тумани. Водії, уважно, бо видимість погіршуватиметься до 300-500 метрів у туманах", - попередила синоптик.

За її словами, завтра у західній частині України переважатиме суха малохмарна погода. Температура повітря у четвер суттєво не зміниться, впродовж дня очікується +25...+29 градусів, на Закарпатті та на Луганщині до +30 градусів.

Нагадаємо, раніше Наталка Діденко повідомила, що через циклон найближчими днями в Україні очікуються опади та комфортна температура повітря. Проте вже у другій половині тижня ситуація зміниться - побільшає сонця та повернеться спека.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик попередила водіїв про небезпеку: що буде з погодою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.08.2022 3943
Еще материалы раздела «Суспільство»