<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
04.08.2022 617

ЗСУ "закобзонили" одіозну екскомандирку артилеристів "ДНР" із позивним "Корса"

Збройні сили України ліквідували колишню командирку артилеристів так званої "ДНР" з позивним "Корса" Ольгу Качуру.

868ddb51937ec4fdbead239822e30f49_04.08.22

Зрадниця України до 2014 року служила в Горлівській міліції, після чого здійснила держзраду і перейшла на бік окупаційної влади. У січні цього року суд заочно засудив її до 12 років позбавлення волі за обстріли українських військових із систем залпового вогню БМ-21 "Град".

Про це повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан. Пише ТСН. 

"Нарешті. Псевдополковниця, колишня міліціонерка та командирка РеАДн 3-ї омсбр Качура Ольга "Корса" зробила "крок доброї волі" - офіційно денацифікувалася та демілітаризувалася", - написав Штефан.

Про ліквідацію "Корси" повідомили також пропагандистські ЗМІ.

"Сьогодні чорний день для Горлівки та "республіки". Трагічно загинула відважна та мудра жінка, яка стояла біля витоків "НМ ДНР". Качура Ольга Сергіївна, непереможна та непохитна Корса" - написав "гауляйтер" окупованої Горлівки.

Нагадаємо, минулої доби українські захисники ліквідували розвідувальну групу окупантів на Слов'янському напрямку.  "Силами розвідувальної групи ворог намагався вести розвідку південніше Мазанівки, окупантів виявлено та знешкоджено", - зазначили у Генштабі.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ "закобзонили" одіозну екскомандирку артилеристів "ДНР" із позивним "Корса" 5.00 5 2
Політика / Україна
04.08.2022 617
Еще материалы раздела «Україна»