НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2022 439

ЗСУ тиснуть на росіян, завдаючи точних ударів по логістиці – британська розвідка

Артилерійські підрозділи Збройних сил України продовжують завдавати ударів по логістичних пунктах російських військ, що в майбутньому негативно вплине на їхнє матеріально-технічне забезпечення.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, посилаючи на дані британської розвідки.

«Українські артилеристи продовжують обстрілювати опорні пункти російських військ, пункти з особовим складом, бази матеріально-технічного забезпечення та склади боєприпасів. Це вплине на матеріально-технічне забезпечення російської армії та чинитиме тиск на елементи бойової підтримки», - заявили у відомстві.

Також у Міноборони Британії зазначили, що війська РФ розгорнули пірамідальні радіолокаційні відбивачі у воді біля нещодавно пошкодженого Антонівського мосту та поблизу нещодавно пошкодженого залізничного мосту, які перетинають річку Дніпро в Херсоні.

«Радіолокаційні відбивачі, ймовірно, використовуються, щоб приховати міст від радіолокаційних зображень із синтетичною апертурою та можливого обладнання для наведення ракет. Це підкреслює загрозу, яку відчуває Росія через збільшення радіусу дії та точності систем, що постачаються (ЗСУ - ред.) Заходом», - заявили у відомстві.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ тиснуть на росіян, завдаючи точних ударів по логістиці – британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
04.08.2022 439
Еще материалы раздела «Україна»