<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.08.2022 1642

Чоловік Руслани Писанки про повернення до України: "Скоро будемо вдома"

Чоловік акторки та ведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков повідомив, як просуваються справи з його поверненням з прахом зірки до України.

Чоловік Руслани Писанки, яка померла 19 липня, Ігор Ісаков розповів, коли планує повертатися до України, аби поховати зірку. Пише ТСН. 

За словами Ігоря, він наразі завершує питання з усіма необхідними документами та вже скоро приїде додому. Про це Ісаков розповів на своїй сторінці у Facebook:

"От такі у нас справи сьогодні. Був у нашому консульстві сьогодні... Дякую працівникам за допомогу та оперативність. Тож вже розуміння, що майже все зроблено. Залишився один маленький, але важливий папірець. Скоро будемо вдома", - повідомив Ісаков.

Нагадаємо, що 2 серпня з Русланою Писанкою попрощалися у місті Кайзерслаутерн, Німеччина. Як відомо, саме у Німеччині зірка провела свої останні дні. З початком повномасштабного вторгнення РФ до України Писанка поїхала до Німеччини, де лікувала рак.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чоловік Руслани Писанки про повернення до України: "Скоро будемо вдома" 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
05.08.2022 1642
Еще материалы раздела «Суспільство»