<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.08.2022 679

Чи залишаться письменники Микола Гоголь і Михайло Булгаков у програмі українських школярів: у МОН дали відповідь

У програмі зарубіжної літератури залишаться російські письменники, творчість яких пов'язана з Україною, уточнили в Міносвіти.

Письменники Микола Гоголь і Михайло Булгаков залишаться у програмі українських школярів. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник Управління загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенко в ефірі телемарафону.

Зазначається, що у програмі зарубіжної літератури залишаться російські письменники, творчість яких пов'язана з Україною. "Вони могли народитися в нашій країні, жити тут і писати про неї", - підсумував Кононенко.

Нагадаємо, в Україні у всіх дитячих садочках, школах, профтехучилищах, коледжах та університетах безплатно встановлять необхідну для швидкісного Інтернету апаратуру. Встановлять її в укриттях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи залишаться письменники Микола Гоголь і Михайло Булгаков у програмі українських школярів: у МОН дали відповідь 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.08.2022 679
Еще материалы раздела «Суспільство»