<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Світ
05.08.2022 864

"Щось символічне є у цьому": Зеленський порівняв вік Путіна із тривалістю існування СРСР

Російському диктаторові Володимиру Путіну "потрібно вже думати, що він буде казати Богові", окрім того "пекла", яке він зробив за роки правління.

d8531b0a398171cd4787ee34a1a045ba_05.08.22

Також глава держави Володимир Зеленський порівняв диктаторський режим правління Путіна з тим, який існував у СРСР і який протримався не більше 70 років. Пише ТСН. 

Про це Зеленський сказав під час спілкування з представниками африканських ЗМІ.

"Скільки ще потрібно воєн президенту РФ, який не бачить своєї орбіти? Може достатньо? Та й вік у нього вже дорослий, може, потрібно вже думати, що він буде казати Богові? Може, про ці речі треба думати? Що він залишає по собі, окрім пекла? Що буде з його народом? Мені здається, є речі, про які треба тверезо думати. Не по-диктаторськи, а тверезо", - зазначив президент України.

Зеленський впевнений, що українці ніколи не пробачать Росії кровопролитної війни, яку розв'язав очільник Кремля.

"Ми ніколи йому цього не пробачимо, але він у свої 70 років може зупинити це кровопролиття. Всього одна людина. Чому світ дозволяє одній людині це робити? 70 років. Радянський Союз зробив подібне з багатьма людьми. Але і він протримався 70 років. Щось символічне в цьому є", - сказав глава держави.

Нагадаємо, Зеленський закликав країни Африки відмовитися від зустрічей з посадовцями Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Щось символічне є у цьому": Зеленський порівняв вік Путіна із тривалістю існування СРСР 5.00 5 2
Політика / Світ
05.08.2022 864
Еще материалы раздела «Світ»