<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
05.08.2022 715

"Єдине, що загрожує українським мирним жителям, - це російські ракети": пані посол Британії про скандальний звіт Amnesty International

Пані посол ВеликоЇ Британії Мелінда Сіммонс емоційно прокоментувала скандал із заявою правозахисної організації Amnesty International.

Так, Amnesty International оприлюднили заяву про те, що українські військові нібито розташовують військові бази в школах і госпіталях. Натомість Сіммонс наголосила, що на шостому місяці повномасштабної війни РФ в Україні мирним українцям загрожують лише російські ракети та окупанти-мародери. Пише ТСН. 

Про це пані посол ВеликоЇ Британії написала у своєму Twitter.

"Єдине, що загрожує українським мирним жителям, це російські ракети, зброя та мародерство російських військ. Крапка. Якби Росія припинила вторгнення в Україну, небезпеки не було б", - написала Сіммонс.

Заява була зроблена на тлі скандального матеріалу правозахисної організації Amnesty International про те, що українські військові нібито обладнують військові бази в школах і госпіталях, чим ставлять під небезпеку мирне населення.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський прокоментував скандальний звіт організації Amnesty International. За його словами, міжнародна правозахисна організація Amnesty International перекладає відповідальність з агресора на жертву.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Єдине, що загрожує українським мирним жителям, - це російські ракети": пані посол Британії про скандальний звіт Amnesty International 5.00 5 1
Політика / Світ
05.08.2022 715
Еще материалы раздела «Світ»