<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2022 763

"Орки носяться з повними від страху штанами": у Новій Каховці прогримів вибух на ворожому складі боєприпасів

У тимчасово захопленій Новій Каховці на Херсонщині 5 серпня прогримів вибух на складі з боєприпасами російських військ.

bcf58ae6b7c0dab7c56cb97cb109a984_06.08.22

Перелякані окупанти в паніці шукають тих, хто надає інформацію про їхні склади. Пише ТСН. 

Про це Управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило в Мережі.

"В Новій Каховці пролунав потужний вибух. Пряме влучання в черговий склад "гуманітарки". Орки носяться по всьому місту з виряченими очима і повними від страху штанами", – йдеться в опублікованій інформації.

"Йдуть постійні шмони і перевірки місцевих. Шукають панічно тих, хто надає інформацію, а воно не працює, бо орків ненавидять майже всі. І куди б вони вчергове не сховали своє лайно, його знайдуть і знищать!" – наголосили в Страткомі ЗСУ.

Нагадаємо, протягом 4 серпня на півдні України ЗСУ ліквідували 39 окупантів, знищили три їхні склади з боєприпасами та чотири ЗРК С-300.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Орки носяться з повними від страху штанами": у Новій Каховці прогримів вибух на ворожому складі боєприпасів 5.00 5 2
Політика / Україна
06.08.2022 763
Еще материалы раздела «Україна»