НОВИНИ ДНЯ: Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографіївсі новини дня
Політика
Світ
06.08.2022 570

Трамп є найбільшою загрозою для США за час існування країни

Колишній віцепрезидент США Дік Чейні назвав експрезидента США Дональда Трампа головною "загрозою республіки" за весь час існування країни.

Про це він заявив у передвиборчому ролику своєї доньки Ліз Чейні, яка є членом Палати представників від штату Вайомінг, цитує його CNN.

За його словами, за 246-річну історію США не було людини, яка становила б більшу загрозу, ніж Трамп.

"Він намагався вкрасти останні вибори, використовуючи брехню й насильство, щоб залишитися при владі після того, як виборці відкинули його. Він боягуз. Справжній чоловік не став би брехати своїм прихильникам. Він програв вибори й програв серйозно. Я це знаю, він це знає, і в глибині душі я думаю, що більшість республіканців це знають", — заявив Чейні.

Він зазначив, що потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб Трамп "більше ніколи не наближався до Овального кабінету".

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп є найбільшою загрозою для США за час існування країни 5.00 5 2
Політика / Світ
06.08.2022 570
Еще материалы раздела «Світ»