<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
06.08.2022 495

Московский імперіалізм б'ється за своє існування: експерт назвав головну мету диктатора Путіна у війні

Окупанти країни-агресорки Росії будуть намагатися атакувати по усій лінії розмежування допоки їм буде вистачати ресурсу.

40ac7f2161c1f36010e663a828ceb54a_06.08.22

Втім, ресурси загарбники ще мають. Противник не збирається відмовлятися і не відмовиться від своїх цілей. Адже головна мета війни, яку розв'язав диктатор Володимир Путін, усього одна - лівідувати українську державність.

Таку думку в ефірі нацонального телемарайону в слоті ТСН висловив військовий експерт Петро Черник.

За його словами, більше жодних цілей війна перед собою не ставить. Втім, саме зараз формується нова світова геополітична конфігурація, наголосив Черник.

"Поразка Путіна в Україні в воєнній частині дорівнює його фізичній смерті. Я в цьому впевнений на сто відсотків. Я прихильник концепції, що тільки за результатми перемоги на полі бою складеться новітня не лише українська, а й світова геополітична конфігурація. Московский імперіалізм кінцево б'ється за своє існування. З історичної точки зору, у нас є унікальний шанс, напевно, від часів Святослава, по-справжньому його умогилити", - зауважив військовий експерт.

Нагадаємо, сьомий канцлер Німеччини, колишній голова ради директорів "Роснефти" Герхард Шредер, який товаришує з Путіним, озвучив заходу "хотілку" Росії щодо України. За його словами, " Кремль хоче знайти рішення шляхом переговорів, "і це "гарна новина".

Оценка материала:

5.00 / 2
Московский імперіалізм б'ється за своє існування: експерт назвав головну мету диктатора Путіна у війні 5.00 5 2
Політика / Україна
06.08.2022 495
Еще материалы раздела «Україна»