<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2022 543

Українські військові готуються до початку надзвичайно активної фази війни - Гуменюк

У війні, яку розв’язала Росія проти України, починається нова фаза - і вона може стати надзвичайно активною.

a2ebc3798a88657b6482a2e57a202633_06.08.22

Українські військові готуються до початку надзвичайно активної фази війни, яку розв’язала країна-агресорка Росія. Окупанти займаються формуванням сил ударного угруповання на Криворізькому напрямку і намаганням підтягнути резерви. Пише ТСН. 

Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

"Погрози та попередження про настання надзвичайно активної стадії війни мають місце, ми маємо це розуміти - такі дії не виключаються. Але ми не маємо панікувати. З різних джерел чуємо різні сакральні дати, і всі говорять про те, що необхідно евакуювати мирне населення. Ми це підтримуємо і закликаємо допомогти нашим військовим. Ми готуємося до активних бойових дій, ворог це бачить і теж готується", - зазначила Наталя Гуменюк.

Вона також додала, що окупанти намагаються “залатати” Антоновський міст у Херсоні та будують понтонні переправи. По них росіяни пускають легку військову техніку та цивільний транспорт. Однак всі мостові споруди в окупованому місті залишаються під вогневим контролем української армії.

"Ми маємо зброю, яка дозволяє влучати у певну ціль. Тобто ми можемо без руйнування інфраструктури зруйнувати плани ворога", - підкреслила Гуменюк.

Нагадаємо, що в Новій Каховці прогримів вибух на ворожому складі боєприпасів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські військові готуються до початку надзвичайно активної фази війни - Гуменюк 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2022 543
Еще материалы раздела «Україна»