<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
07.08.2022 1620

"Мавзолей Путіна": Данілов розповів про проєкт у російській РНБО та його суть

В Апараті Ради нацбезпеки Росії є проєкт під умовною назвою "мавзолей Путіна". Йдеться про 86 осіб, які впливають на політику владної верхівки.

19269c6efb6f51eaaa9c5c6abfdf35de_07.08.22

Війна – це не тільки кулі й снаряди, а й медіа, енергетика, продовольство та інші сфери. Пише ТСН. 

Про це секретар РНБО України Олексій Данілов написав у Мережі 5 серпня.

"Війна – не тільки кулі й снаряди, це медіа, енергетика, продовольство, інші сфери. В Апараті РНБО є проєкт під умовною назвою "мавзолей Путіна" – це 86 осіб, які впливають на політику Кремля. Хто б не прийшов після Путіна – "колективний Путін" нікуди не зникне", – йдеться в заяві.

Данілов також написав, що в сучасному світі жодні переговори не можуть бути підкилимними й закритими. Наразі Україна не знає, з ким на терититорії РФ вестиме фінальні перемовини.

"Наша позиція проста: відчепіться від нас, йдіть на свою землю, якої у вас поки що багато. Вас тут не буде, це наша земля", – наголосив секретар української РНБО.

Нагадаємо, керівник британської служби зовнішньої розвідки Мі6 Річард Мур заявив, що у Кремлі зростає відчай через втрати у війні, і росіянам не вдасться її виграти.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Мавзолей Путіна": Данілов розповів про проєкт у російській РНБО та його суть 5.00 5 4
Політика / Україна
07.08.2022 1620
Еще материалы раздела «Україна»