<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Росія
07.08.2022 643

У Росії формують "добровольчі батальйони" з чоловіків без воєнного досвіду – ISW

Російська армія почала активно формувати "добровольчі" підрозділи, адже відчуває нестачу кадрів для участі у війн в Україні.

96c8a2669a6bb92e3d52090a4560918f_07.08.22

В країні-агресорці нові батальйони почали формувати ще в Омській та Самарській областях. До слова. раніше це почали роботи у Новосибірська, Курганська, Саратовська, Леннградській і Ульянівська областях. Пише ТСН. 

Про це повідомляють у свіжому звіті аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

У Самарській області батальйон називатиметься "Самара". Він увійде до складу 3-го армійського корпусу збройних сил РФ. До так званого добровольчого угрупування набирають чоловіків віком від 18 до 50 років. Зазначається, що до лав можуть вступити  без обов'язкового військового досвіду, але хоча б із середньою освітою.

Губернатор Омської області Олександр Бутков повідомив, що його регіон продовжує формування трьох батальйонів:  "Іртиш", "Авангард" та "Омь". Їх готують для перекидання на Донбас, де вони мають надавати інженерну, медичну та матеріально-технічну підтримку.

Бутков також пообіцяв, що влада надасть новобранцям одноразову виплату в розмірі 100 тисяч рублів. Втім, все не так просто, бо кошти будуть доступні лише після трьох місяців служби.

Як повідомлялося, росіяни для війни з Україною почали мобілізовувати техніку, боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу та інших територій. А серед особового складу - мало етнічних росіян. Секретар РНБО Олексій Данілов зауважив, що РФ поступово знищує колонізоване у ХІХ-ХХ ст. населення.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії формують "добровольчі батальйони" з чоловіків без воєнного досвіду – ISW 5.00 5 1
Політика / Росія
07.08.2022 643
Еще материалы раздела «Росія»