<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.08.2022 832

Російська акторка Машкова послала відомого батька-путініста "в дупу через війну в Україні

Російська акторка Марія Машкова від першого дня повномасштабного вторгнення РФ до України засуджує дії Росії та підтримує українців.

5b43f2a9d0e23c7660283f443f437c3f_07.08.22

Марія Машкова, яка активно підтримує українців у повномасштабній війні РФ проти України, публічно послала свого батька, відомого російського актора Володимира Машкова. Пише ТСН. 

Як відомо, думки родичів щодо вторгнення Росії до України абсолютно протилежні. У той час як Марія засуджує дії РФ і публічно підтримує Україну, її батько схвалює вчинки Путіна і вважає, що Росія робить все правильно.

На сторінці в Instagram Машкова розмістила фрагмент з нового відео російського рок-гурту ДДТ на трек "Не с вами". У ньому йдеться про те, як часто батьки не розуміють своїх дітей. Кліп починається з того, що батько називає свого сина безвідповідальним: "У них все одним днем, а у нас як було: взяв, вибрав - так терпи, подобається, не подобається - терпи. Як ви живете?". На що 17-річнийсин йому відповідає: "Ми? Ми живемо з любові".

До речі, гурт ДДТ та його лідер Юрій Шевчук також підтримують Україну. Окрім того, Шевчук відмовився від гонорарів та переказав всі гроші на допомогу Україні.

"ДДТ "Не с Вами". Ідіть у дупу зі своєю війною, батьки! Ми переможемо. Кохання завжди перемагає", - написала Машкова у себе в фотоблогу, тим самим звернувшись й до свого батька-путініста.

Нагадаємо, місяць тому Марія Машкова припинила спілкуватися зі своїм батьком, російським актором-путіністом Володимиром Машковим. Батько Марії публічно підтримує війну в Україні. Водночас він намагається нав'язати свої погляди доньці, яка мешкає у США та підтримує українців. Машков телефонував Марії, закликав її негайно повернутися до РФ та перепросити у росіян. Маша ж засуджує батька за його позицію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російська акторка Машкова послала відомого батька-путініста "в дупу через війну в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.08.2022 832
Еще материалы раздела «Суспільство»