<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
07.08.2022 785

"ЗСУ готові гідно дати відсіч окупантам": військовий експерт розповів про тактику на Херсонщині

Українська армія готова гідно дати відсіч окупантам.

28ef15bd35a457fff99b7ee563972205_07.08.22

Спроба наступу росіян на Херсонському напрямку можлива лише тоді, коли вони зможуть якось нейтралізувати угруповання ЗСУ, яке веде повільні, "повзучі", але запеклі наступальні бої, та дії щодо відсікання правобережного угруповання противника за Дніпро.

 

Про це 6 серпня розповів військовий експерт Павло Лакійчук в ефірі телеканалу "FreeDom". Пише ТСН. 

Він наголосив, що ЗСУ готові гідно дати відсіч окупантам.

"Українська армія теж готується до наступу на цьому напрямі. Про що свідчать не лише успішні спроби опанування поряд плацдармів на лівому березі Дніпра, та відсікання того угруповання сил, яке скупчилося на правому березі Дніпра в районі Херсона, руйнування її логістики. Це означає, що ворог може "опинитися в мішку". Це угруповання сил, яке цілком може бути відрізане від росіян. Вона набагато більша за угруповання ЗСУ, яке вони свого часу оточили в Маріуполі. Це буде серйозний удар по противнику. Це може бути переломний момент у війні" , – сказав Лакійчук.

Оценка материала:

5.00 / 2
"ЗСУ готові гідно дати відсіч окупантам": військовий експерт розповів про тактику на Херсонщині 5.00 5 2
Політика / Україна
07.08.2022 785
Еще материалы раздела «Україна»