<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Політика
Світ
07.08.2022 467

Зрада Ердогана?: декілька турецьких банків працюють над запровадженням російської платіжної системи "Мир"

За результатами перемовин очільника Кремля Володимира Путіна та турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана домовилися про запровадженням російської платіжної системи "Мир".

4d4e578b8bf0e763369b6f71285c16b2_07.08.22

За словами Ердогана, над цим нововведенням, яке полегшать проживання туристам з РФ, працюють п'ять банків Туреччини. Пише ТСН. 

Про це турецький лідер сказав під час брифінгу за підсумками перемовин з російським диктатором, пише агентство Anadolu.

"Також є карта Росії "Мир". Зараз над нею працюють п’ять наших банків. Тут також є дуже серйозні розробки. Це дуже, дуже комфортно для туристів з Росії. Ними можна оплачувати покупки та готелі. Звичайно, це дуже, дуже розслаблююча система як для них, так і для нас", — цитує Anadolu турецького лідера.

Ердоган зазначив, що під час його візиту до Сочі свої зустрічі також провели президенти "Центробанків" Росії та Туреччини.

Як повідомляли раніше, Ердоган та Путін домовились у Сочі довести товарообіг до 100 мільярдів доларів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зрада Ердогана?: декілька турецьких банків працюють над запровадженням російської платіжної системи "Мир" 5.00 5 1
Політика / Світ
07.08.2022 467
Еще материалы раздела «Світ»