<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Політика
Україна
08.08.2022 593

Арестович назвав одну із головних сенсацій війни Росії проти України

На шостий місяць війни наші Повітряні сили завдають групових ударів і повністю очистили небо над материковою Україною.

ce0c8d02acf00ea918bc0f030f042cb4_08.08.22

Найкращі військові експерти світу давали Повітряним силам України три години на існування. Утім, навіть на шостий місяць повномасштабного вторгнення РФ українські літаки продовжують успішно виконувати свою роботу. Пише ТСН. 

Про це у своєму Telegram написав радник Офісу президента Олексій Арестович.

Він називає це "однією з головних таємниць цієї війни", "однією із головних сенсацій цієї війни", "однією із головних загадок цієї війни".

"Найкращі військові експерти світу давали Повітряним силам України три години на існування. На шостий місяць війни ПС завдають групових ударів і повністю очистили небо над материковою Україною – це за початкової кількісної та якісної переваги ворога! І якщо є у цьому світі великі люди – то вони у ПС ЗСУ, День яких ми сьогодні і відзначаємо", – написав Арестович.

Нагадаємо, раніше у Повітряних силах пояснили, чому ППО безсила під час обстрілів росіян Харкова та Миколаєва.

Оценка материала:

5.00 / 2
Арестович назвав одну із головних сенсацій війни Росії проти України 5.00 5 2
Політика / Україна
08.08.2022 593
Еще материалы раздела «Україна»