НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Політика
Україна
09.08.2022 689

Військовий експерт пояснив, чому російські "відбивачі ракет" не працюють проти HIMARS

Російські "відбивачі ракет" не працюють проти снарядів від HIMARS.

Це сталось через те, що ці відбивачі розраховані на інший тип озброєння.

Про це 8 серпня в етері телемарафону на каналі "1+1" сказав військовий експерт Олександр Мусієнко.

"Ті відбивачі, які вони поставили не стосуються HIMARS. Я простіше поясню: є у вас катер або корабель і ви на нього ставите відбиваючий елемент, щоб радари не могли його виявити та уразити протикорабельною ракетою або іншим типом. Але це не стосується ракет типу HIMARS чи інших боєприпасів, які мають інший принцип наведення", - сказав Мусієнко.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Херсоні в неділю, 7 серпня, пролунали вибухи. Місцеві жителі повідомляють, що потужні вибухи було чути у районі Антонівського мосту.

У понеділок, 8 серпня, у ЗСУ підтвердили ураження мостів на Херсонщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військовий експерт пояснив, чому російські "відбивачі ракет" не працюють проти HIMARS 5.00 5 2
Політика / Україна
09.08.2022 689
Еще материалы раздела «Україна»