<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Політика
Україна
09.08.2022 563

В Україні пропонують створити варіант ізраїльського підрозділу "Моссад": чим він займатиметься

В Україні пропонують створити український спеціальний підрозділ, який займеться знищенням ворогів.

febfaea0eadf9c695df5bbe58f9004c1_09.08.22

В Україні експерти пропонують створити український варіант ізраїльського підрозділу "Моссад" для виявленні та знищення ворогів.

Про це в ефірі телеканала “FreeДом” повідомив військовий експерт Олег Жданов. Пише ТСН. 

“На базі існуючих спецслужб можна створити підрозділ “відплати”. До речі, у цьому теж є суверенітет держави – на це ніхто не наважився окрім Ізраїлю. Ми розуміємо, що РФ ніколи не піде на умови дотримання міжнародного права. У мене дуже маленька надія, що ми зможемо екстрадувати з Росії всіх військових злочинців, які влаштовували тут звірства”, - розповів Олег Жданов.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні пропонують створити варіант ізраїльського підрозділу "Моссад": чим він займатиметься 5.00 5 1
Політика / Україна
09.08.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»