НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
09.08.2022 636

Зеленський позбавив стипендії українського фігуриста: у чому причина

Українського фігуриста та чемпіона XVI зимових Олімпійських ігор Віктора Петренка позбавили державної стипендії. Відповідний указ підписав глава держави Володимир Зеленський.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс президента.

Зеленський підписав указ 8 серпня. Таким чином він скасував своє попереднє рішення від 28 червня 2022 року.

В ОП пояснили, що Петренко після початку повномасштабного вторгнення відвідував Росію. У липні він виступив на льодовому шоу "Аленький цветочек" у Сочі.

Також спортсмен припинив тренувати та брати участь у підготовці спортсменів для національних збірних команд з олімпійських видів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський позбавив стипендії українського фігуриста: у чому причина 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
09.08.2022 636
Еще материалы раздела «Спорт»