<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
09.08.2022 456

РФ не змогла зібрати бойову піхоту для успішного просування на Донбасі, - британська розвідка

На вихідних Росія продовжувала концентрувати зусилля на зміцненні оборони на півдні України. Попри зміну напрямку зусиль, Росія продовжує атаки на українські позиції в Донецькій області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Міністерства оборони Великобританії в Twitter.

У відомстві підкреслили, що за останні 30 днів наступ Росії на Бахмут був найуспішнішим на Донбасі, однак за цей час окупантам вдалося просунутися всього на 10 км.

При цьому на інших ділянках Донбасу, де Росія намагалася прорватися, військові просунулися не більше ніж на 3 км за місяць.

"Попри триваюче інтенсивне використання артилерії в цих районах, Росія не змогла зібрати бойову піхоту в достатній кількості, щоб забезпечити більш істотне просування", - підкреслили в британській розвідці.

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ не змогла зібрати бойову піхоту для успішного просування на Донбасі, - британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
09.08.2022 456
Еще материалы раздела «Україна»