<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
10.08.2022 2254

Арештований ТРЦ "Ocean Plaza", який належить росіянам, перейшов в управління АРМА

Мажоритарним власником ТРЦ є компанія, пов'язана із другом президента Росії Володимира Путіна – олігархом Аркадієм Ротенбергом.

Арештовані корпоративні права товариств на понад 350 мільйонів гривень, серед яких один з найбільших торгово-розважальних центрів столиці – "Ocean Plaza", передано в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів. Пише ТСН. 

Про це заявив генеральний прокурор Андрій Костін, передає пресслужба Офісу генпрокурора.

"Серед його кінцевих бенефіціарних власників – громадяни Росії з близького оточення глави країни-агресорки", - зазначив генпрокурор.

За даними слідства, кошти, отримані від діяльності ТРЦ, перераховувалися з ланцюга фінансових операцій на адресу громадян Росії.

"Останні надалі використовували їх, зокрема для фінансування виробництва та постачання боєприпасів для збройних сил країни-агресорки", – додав Костін.

Нагадаємо, у Києві припинив роботу ТРЦ "Ocean Plaza".

Оценка материала:

5.00 / 5
Арештований ТРЦ "Ocean Plaza", який належить росіянам, перейшов в управління АРМА 5.00 5 5
Бізнес / Ринки та компанії
10.08.2022 2254
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»