НОВИНИ ДНЯ: На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
10.08.2022 407

Опитування під дулом автомата: менше 10% мелітопольців підтримують агресорку Росію

Російські окупанти готуються до проведення "референдуму" в тимчасово захопленому Мелітополі.

b9e0624190cf5acf60a44a4a4bf8252a_10.08.22

Колаборанти під дулами автоматів провели "опитування" серед мелітопольців. Втім, на їхній подив менше 10% людей, що залишились в місті, підтримують агресорку Росію. Інші відкрито говорять "Ні". Пише ТСН. 

Про це в ефірі національного телемарафону сказав міський голова Іван Федоров.

"На кожну відповідь "Ні" можна отримати або полон, або обшуки, або тортури. Це регулярна практика для рашистів на тимчасово окупованій території. Тому вони безліч разів переносили формат, дату проведення цього псевдореферендому. Немає підтримки жителі", - наголошує мер.

За його словами, днями окупанти зібрали в залі місцевого Палацу культури близько 600 людей - масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області. Гауляйтер Євген Балицький видав "наказ" про бажання приєднатись до складу Росії. До слова, 1,5 року тому він потерпів фіаско на місцевих виборах, коли набрав менше 10% голосів виборців.

Крім того, російські пропагандистські засоби масової інформації погрожуть розстрілами тим, хто не згоден із позицією Кремля. Окупанти хочуть розпочати з вчителів, які відмовляються навчати дітей за російськими програмами.

Як повідомлялося, аби мати хоч якісь "голоси" жителів Херсонщини на псевдореферендумі, окупанти хочуть їх "купити". Загарбники обіцяють по 10 тис. рублів. Також окупанти шукають приміщення для проведення псевдореферендуму та формують своїх представників ЗМІ для пропаганди.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опитування під дулом автомата: менше 10% мелітопольців підтримують агресорку Росію 5.00 5 1
Політика / Україна
10.08.2022 407
Еще материалы раздела «Україна»