<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.08.2022 817

ЗСУ завдали удару по мосту поблизу Каховської ГЕС: у чому його важливість

Українські військові завдали удару по окупованій території Херсонської області. Зокрема, по мосту поблизу Каховської ГЕС.

_vibuh_zaglushka_gettyimages_1241881556_2_650x410_11.08.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення оперативного командування "Південь" в Facebook.

Таким чином, ЗСУ знищили транспортно-логістичні шляхи окупантів.

"Наш вогневий контроль транспортно-логістичних шляхів на тимчасово окупованих територіях Херсона призвів до закріплення статусу мосту в районі Каховської ГЕС, як непридатного для використання. Попадання акуратне, але дієве", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Міноборони повідомили, що основним способом впливу на російських окупантів у Херсонській області є удари по осередках військової техніки і живій силі.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ завдали удару по мосту поблизу Каховської ГЕС: у чому його важливість 5.00 5 2
Політика / Україна
11.08.2022 817
Еще материалы раздела «Україна»