<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  США готують санкції проти китайських банків за допомогу Росії у війні, - WSJ  Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєннівсі новини дня
Політика
Україна
11.08.2022 477

Окупанти не проведуть "референдум" у Херсоні, - генерал Марченко

Російські спецслужби між собою ведуть розмову про те, що в Херсоні не вдається сценарій, який вони застосували в 2014 році в Криму.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів генерал-майор Дмитро Марченко.

Він зазначив, що жителі Херсона дуже проукраїнськи налаштовані і не дають окупантам реалізувати сценарії з "референдумом" і "русскім міром".

"Їх фсбшники між собою обговорюють те, що по Херсону у них не вдається той сценарій, який вони застосовували в Криму. Вони вже визнають це як факт. І вони вже готуються до якихось інших заходів, тому що саме цей сценарій у них не виходить", - сказав Марченко.

Генерал-майор упевнений на 100%, що окупаційна "влада" Херсона не проведе "референдум".

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти не проведуть "референдум" у Херсоні, - генерал Марченко 5.00 5 2
Політика / Україна
11.08.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»