<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
11.08.2022 519

"Забирайся геть, тобі тут не раді": фанати "Ворскли" вщент рознесли перехід українця, який грав у РФ

Ультрас полтавської "Ворскли" засудили трансфер українського футболіста Андрія Кравчука.

c6b8a209998853230b8915a3a4cbc34b_11.08.22

Зазначимо, що цей 23-річний гравець декілька днів тому офіційно перебрався до складу полтавчан. Пише ТСН. 

Утім, фанатам "Ворскли" цей перехід, м'яко кажучи, не надто сподобався. Вони висловили обурення через трансфер Кравчука, тому що раніше він виступав за російське "Торпедо".

"На днях Ворскла оголосила про перехід до клубу Андрія Кравчука. Гравця, який ще донедавна грав у торпедо з московії.

У той час, коли війна триває дев'ятий рік і десятки людей з нашої трибуни у різних підрозділах ЗСУ боронять Україну від зазіхань московитів, а інші активно допомогають у тилу та забезпеченням наших хлопців, клуб дозволяє собі підписання гравців з, м'яко кажучи, сумнівною репутацією.

Ми, засуджуємо дії кожного працівника клубу, який допустив появу цієї людини в команді. Ми не терпітимемо жодного гравця, для якого криваві рублі дорожчі за гордість та честь бути українцем. Тим, хто сприяв або з чиєї мовчазної згоди цей гравець з'явився у Ворсклі - ганьба. Андрію, забирайся геть, тобі тут не раді!", - йдеться в заяві фанатів полтавської "Ворскли".

Щодо Кравчука, то на юнацькому рівні він навчався в академії київського "Динамо". Після чого перебрався до "Шахтаря". 2018 року потрапив до молодіжної команди іншої донецької команди – "Олімпіка".

Саме в складі "Олімпіка" він і дебютував в УПЛ. Утім, в лютому 2021 року вирішив перебратися до країни-окупантки, де приєднався до "Торпедо". Але після повномасштабного вторгнення РФ до України покинув клуб. Після цього він опинився в Англії, де тренувався на базі "Манчестер Сіті" з резервною командою. З "Ворсклою" Кравчук підписав контракт на два роки.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Забирайся геть, тобі тут не раді": фанати "Ворскли" вщент рознесли перехід українця, який грав у РФ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
11.08.2022 519
Еще материалы раздела «Спорт»