НОВИНИ ДНЯ: Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJ  Дощі на заході та півночі, а тепліше на півдні: прогноз погоди на 5 жовтня  Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"всі новини дня
Політика
Україна
11.08.2022 563

"Десятком далекобійних ракет": військовий експерт розповів, як ЗСУ можуть знищити Кримський міст

І залізничний, і автомобільний Керченський міст можна зруйнувати десятком далекобійних ракет.

8a8652d22be712bcfe2bdcf615a71516_11.08.22

Військовий експерт Роман Світан заявив, що перерізати шлях окупантам через Керченський міст можна вдаривши у перший проліт, який виводить міст із землі. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі телеканалу "FreeДом".

"Керченський міст можна зруйнувати десятком далекобійних ракет, особливо якщо бити в перший проліт, який виводить міст із землі. Також можна зруйнувати і Керченський залізничний міст, якщо влучити по складу, що рухається з технікою чи БК. Він так само вибухатиме. Такі вибухи можуть привести в непридатність і сам залізничний міст, і паралельний автомобільний міст", - сказав експерт.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що знищення Керченського моста залежатиме від того, коли західні партнери нададуть сучасне озброєння. Збройні сили України вдарять по Керченському мосту, коли матимуть можливість і буде поставлено відповідне військове завдання.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Десятком далекобійних ракет": військовий експерт розповів, як ЗСУ можуть знищити Кримський міст 5.00 5 1
Політика / Україна
11.08.2022 563
Еще материалы раздела «Україна»