Життя та Стиль
Суспільство
Так ви ще не готували! Фарширований перець по-молдавськи
Ми звикли фарширувати перець м'ясним фаршем, але начинки можуть бути різноманітними, в тому числі і сирними. Пропонуємо наповнити овочі кисломолочним сиром - вам точно сподобається новий смак!
Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.
Інгредієнти:
Перець - 5-7 шт.
Сир - 350 г жирного сиру
Зелена цибуля - маленький пучок (або будь-яка інша зелень за смаком)
Яйце - 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець - за смаком
Рослинна олія
Покрокове приготування
Очистіть перець від серцевини. Посоліть і поперчіть всередині.
Змішайте сир, яйце і дрібно нарізану цибулю або іншу улюблену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.
Нафаршируйте перці сирною масою. Змастіть їх рослинною олією.
Випікайте 40-45 хвилин при температурі 200 градусів у формі, вистеленій пергаментом (і змащеній олією).