НОВОСТИ ДНЯ: Українські військові взяли Лиман під контроль  Зонд NASA показав поверхню крижаного супутника Юпітера  Вивели війська на більш вигідні позиції: у Міноборони РФ вперше прокоментували поразку у Лимані  "Сьогодні не до правил": Подоляк розповів, чому в України є шанси вступити до НАТО  У Криму палає аеропорт "Бельбек", що біля Севастополя  Україна скоро повернеться до Криму: Буданов назвав коли  Прикордонники отримали сучасні патрульні катери від ЄСвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2022 491

Так ви ще не готували! Фарширований перець по-молдавськи

Ми звикли фарширувати перець м'ясним фаршем, але начинки можуть бути різноманітними, в тому числі і сирними. Пропонуємо наповнити овочі кисломолочним сиром - вам точно сподобається новий смак!

screenshot_6_200_650x410_12.08.22

Рецептом поділилася відомий український блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Інгредієнти:

Перець - 5-7 шт.

Сир - 350 г жирного сиру

Зелена цибуля - маленький пучок (або будь-яка інша зелень за смаком)

Яйце - 1 шт.

Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Рослинна олія

Покрокове приготування

Очистіть перець від серцевини. Посоліть і поперчіть всередині.

Змішайте сир, яйце і дрібно нарізану цибулю або іншу улюблену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.

Нафаршируйте перці сирною масою. Змастіть їх рослинною олією.

Випікайте 40-45 хвилин при температурі 200 градусів у формі, вистеленій пергаментом (і змащеній олією).

Оценка материала:

5.00 / 3
Так ви ще не готували! Фарширований перець по-молдавськи 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2022 491
Еще материалы раздела «Суспільство»