<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.08.2022 509

Окупанти хочуть "мобілізувати" ще 8 тисяч мешканців ОРЛО, - Генштаб

Росія продовжує примусову "мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях України. Планує "призвати" 8 тисяч чоловіків в ОРЛО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

З метою комплектування підрозділів мобілізаційного резерву 2 АК російських окупаційних військ, Росія готує нову хвилю примусової "мобілізації" в ОРЛО.

"За наявними даними російська окупаційна адміністрація планує призвати під час поточної хвилі "мобілізації" 8 тисяч осіб. Це фактично населення невеликого районного центру", - заявив Громов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти хочуть "мобілізувати" ще 8 тисяч мешканців ОРЛО, - Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
11.08.2022 509
Еще материалы раздела «Україна»