<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2022 389

Швеція готова виробляти зброю для України

В результаті зустрічі на конференції у Копенгагені, міністр оборони Швеції допустив виробництво зброї для потреб України.

Про це повідомляє svt.se.

Під час зустрічі міністрів оборони на конференції в Копенгагені, було визначено три основні напрямки довгострокової підтримки. Швеція, яка надала 120 інструкторів для навчання українських військових, може виробляти зброю для України.

"Цього я не виключаю, але поки що рано говорити. Ми позитивно беремо участь у всіх трьох вимірах, але врешті-решт ми бачимо, як ми об'єднуємо це все воєдино" - каже Пітер Хультквіст.

За словами Хультквіста, Словаччина, Польща та Чехія вже повідомили, що можуть допомогти із виробництвом зброї.

"Йдеться про використання виробничих ліній у різних країнах для виробництва зброї, яку можна безпосередньо постачати до України" - каже Петер Хультквіст.

Оценка материала:

5.00 / 1
Швеція готова виробляти зброю для України 5.00 5 1
Політика / Україна
12.08.2022 389
Еще материалы раздела «Україна»