<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
12.08.2022 867

"Буде переворот": Піонтковський розповів про "неминучі процеси в бункері" та суспільстві РФ

Режим президента Росії Володимира Путіна може "посипатися" внаслідок перевороту. У разі подальших успіхів ЗСУ на фронті, цей процес неминучий.

82bff931c45483439694b310f20f119d_12.08.22

А ті, хто прийде до влади в Росії після Путіна, повинні будуть призначити когось винним. Пише ТСН. 

Про це розповів російський опозиціонер та публіцист Андрій Піонтковський, пише "24 канал".

Він звернув увагу на те, що вибухи на аеродромі "Саки" в Криму – не лише чудовий військовий експеримент, але й має психологічний ефект. На думку Піонтковського, систему кремлівської брехні та пропаганди може зламати деокупація Херсона.

"Буде переворот. Прийдуть до влади не якісь там ліберали, демократи, а такі ж мерзотники, як і сам Путін", – прогнозує публіцист.

Він продовжив, що наступникам російського диктатора, треба буде назвати винного, як уже не раз було в історії СРСР.

"Ці процеси будуть неминучими в бункері і в російському суспільстві", – переконаний Піонтковський, додавши, що до такого висновку дійшов, спостерігаючи за реакцією різних пропагандистських і силових фрагментів у РФ.

Опозиціонер також розповів, що тим, хто прийде до влади в Росії, доведеться прийняти нову реальність і саме тому вони погодяться з формулою Заходу та України.

"Яка офіційна формула зараз запропонована росіянам? Переговори після відведення російських військ на лінію 23 лютого", – нагадав Піонтковський.

Він продовжив, що далі за цією формулою стартують мирні переговори про повне відновлення територіальної цілісності України. Саме таким двофазним є шлях досягнення миру.

Нагадаємо, за оцінками західних експертів, Путін досі вірить у свою перемогу, сподівається на ослаблення західної підтримки України та вважає, що Росія добре впорається із санкціями.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Буде переворот": Піонтковський розповів про "неминучі процеси в бункері" та суспільстві РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
12.08.2022 867
Еще материалы раздела «Світ»