НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.08.2022 702

Чоловік Руслани Писанки повернувся до України і з заплаканими очима показав свого "Хатіко"

Вдівець акторки та ведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков з Німеччини повернувся до України.

324cd3741becc1baff2355215c48b10f_13.08.22

Так, чоловік Руслани Писанки, як померла 19 липня, Ігор Ісаков на сторінці у Facebook поділився з шанувальниками кадром, який, ймовірно, був зроблений вже вдома у Києві. Пише ТСН. 

У соцмережі Ігор опублікував фотографію, на якій зображений у кімнаті, а на руках тримає їхнього з Русланою домашнього улюбленця: "Кіт, який чекав. Він неймовірний .. наш Хатіко", - підписав фото Ігор.

Своєю чергою, прихильники Руслани Писанки висловили співчуття та слова підтримки Ігорю, оскільки на фото видно його дуже сумні та втомлені від сліз очі: "Ігорю, тримайтеся, шкода, дуже шкода", "Дочекався хазяїна, але не хазяйку, дуже сумно", "Ігорю, сил вам знов запалити очі", "Ігорю, ти такий сумний. Це дуже важко пережити, таке горе, але треба триматися! Бо життя триває! Кріпися і вір в чудо, воно обов'язково буде!".

Поки що вдівець Руслани не повідомляв, коли у Києві відбудеться поховання та прощання з Русланою Писанкою.

Нагадаємо, що 2 серпня з Русланою Писанкою попрощалися у місті Кайзерслаутерн, Німеччина. Як відомо, саме у Німеччині зірка провела свої останні дні. З початком повномасштабного вторгнення РФ до України Писанка поїхала до Німеччини, де лікувала рак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чоловік Руслани Писанки повернувся до України і з заплаканими очима показав свого "Хатіко" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.08.2022 702
Еще материалы раздела «Суспільство»