<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.08.2022 646

Від холоду до спеки: синоптик попередила про шалені температурні контрасти в Україні

13 серпня в Україні очікується від +10 до +35 градусів.

У суботу, 13 серпня, Україну накриють температурні контрасти. Розкид становитиме 20-25 градусів.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, найсвіжішою погода 13 серпня буде на заході України. Зокрема, у Карпатах температура становитиме +10...+16 градусів, а на решті території буде +20...+25

У північних та центральних областях України очікується +25...+29 градусів. На Полтавщині, у Кропивницькому з районами та на Сумщині буде +27...+30 градусів. У південній частині України очікується +28...+33 градуси, а на сході, за словами синоптика передбачається +30...+35 градусів.

"Отже, в підсумку матимемо завтра в Україні від +10 до +35 градусів. Велика країна - відповідно ого-го контрастики!" - додала синоптик.

Щодо опадів, то, за даними синоптика, 13 серпня періодичні дощі з грозами пройдуть у західних областях, надвечір досягнуть Житомирщини, Вінниччини та Одещини.

"На решті території України істотних опадів не передбачається, хіба що найближчої ночі локальні дощі можливі на Запоріжжі та в центральних областях", - спрогнозувала фахівець.

Ткож синоптик попередила про сильний північно-східний вітер. За її даними, завтра вітер зі швидкістю ддо 15-18 м/с очікується на півночі України.

Як повідомляв Погода УНІАН, на вихідних в Україні продовжаться дощі, проте в кінці тижня погода почне змінюватися. У неділю, 14 серпня, по всій країні очікується підвищення температури, а дощі залишаться переважно в західних областях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від холоду до спеки: синоптик попередила про шалені температурні контрасти в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.08.2022 646
Еще материалы раздела «Суспільство»