<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Україна
13.08.2022 1427

Залужний просить Міноборони дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову – нардепка

Зокрема, йдеться про дозвіл на виїзд закордон студентам.

7c0733e11560775d4116c77f0be5403a_13.08.22

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до Міноборони з проханням дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає мобілізації, – зокрема, студентам. Пише ТСН. 

Про це повідомила народна депутатка Юлія Гришина.

"Щодо виїзду студентів за кордон – рухаємося вперед! Маємо важливий подарунок на День молоді від нашого найкращого головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Сьогодні Міністерство оборони отримало від нього звернення з проханням дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Це, зокрема, студенти!", – зазначила нардепка.

За її словами, тепер рішення за Кабінетом міністром і, зокрема, міністром оборони Олексієм Резніковим.

Раніше повідомлялося, що студентів іноземних вишів не випускають на навчання за кордон.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залужний просить Міноборони дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову – нардепка 5.00 5 3
Політика / Україна
13.08.2022 1427
Еще материалы раздела «Україна»