НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Політика
Росія
13.08.2022 740

Терорист Гіркін запропонував перефарбувати Кремль у жовто-синій колір

Терорист Гіркін-Стрєлков нарікає, що російська армія в Україні зазнає провалу.

87b0a8bbd0f6103dd3a3d533e300687a_13.08.22

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який брав участь в окупації Криму та захопленні Слов'янська у 2014 році, заявив про "провал російської військової стратегії в Україні". Пише ТСН. 

Про це злочинець написав у соцмережах.

"Вже ясно, що "третій ефективний" етап (війни в Україні. – Ред.) виявився ще більш неуспішним, ніж "другий конкретний", – зазначив терорист.

Гіркін вважає, що РФ не вдасться захопити всю територію Донецької області, ані навіть захопити Слов'янськ до 11 вересня, коли окупанти запланували проведення так званого "референдуму" про приєднання захоплених територій до РФ.

"Питання незабаром постане так: "як наявними силами утримати вже зайняте". Провал російської військової стратегії в Україні. Тому у мене є три пропозиції:

1) розстріляти усе політбюро;

2) перефарбувати Кремль у "жовто-блакитний" колір;

3) почати реалізовувати перевірену стратегію відступу до Москви та Сталінграда", – написав терорист.

Раніше розслідувач Bellingcat розповіла про те, чому Гіркіна не покарали за критику війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Терорист Гіркін запропонував перефарбувати Кремль у жовто-синій колір 5.00 5 2
Політика / Росія
13.08.2022 740
Еще материалы раздела «Росія»