НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Політика
Україна
14.08.2022 583

Кулеба порадив росіянам скаржитися прямо в кремль щодо заборони в’їзду в Європу

Глава зовнішньополітичного відомства України Дмитро Кулеба порадив громадянам рф, які невдоволені перспективою заборони в’їзду в Європу, скаржитися на це напряму путінському режиму, який розв’язав війну проти України.

630_360_1659425801-177_14.08.22

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«росіяни, які засмучені перспективами заборони туристичних подорожей до Європи, можуть відправляти свої скарги кремлю та понад 70% своїх співвітчизників, які підтримують війну», - зауважив глава МЗС України.

Він також підкреслив, що в пропозиціях з українського боку не йдеться про заборону в'їзду в Європу «тим нечисленним росіянам», яким може знадобитися притулок чи гуманітарний в’їзд.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Президент України Володимир Зеленський знову виступив з ініціативою для Європи заборонити видачу віз для громадян росії. Він підкреслив: має бути гарантія, що російські вбивці й пособники державного терору не користуватимуться шенгеном.

«Не можна руйнувати саму ідею Європи, наші спільні європейські цінності, тобто, не можна перетворювати Європу на супермаркет, у якому неважливо, хто заходить, а головне, щоб людина просто розплатилася за ці товари», - наголосив у цьому зв’язку Президент України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба порадив росіянам скаржитися прямо в кремль щодо заборони в’їзду в Європу 5.00 5 2
Політика / Україна
14.08.2022 583
Еще материалы раздела «Україна»